AZ ÖNVALÓ kEGYelme

„Írásaimban igyekszem kerülni mindennemű személyességet, mely feleslegesen emberi személyemre irányíthatná figyelmet, elterelve ezáltal azt lényegi dolgokról. Ám jelen esetben az egyéni megtapasztalás kivonhatatlan részét képezi eme írásgyűjtemény lényegi mondanivalójának, mivel eme személyes tanúságtétel, a velem történtekről egyben azon embertársaimnak szánt megerősítés szándékával íródott, akik hasonló spirituális ösvényeken járnak, a Legvégsőt kutatva, az Önvaló feltárulkozását vágyva saját személyességükben. Még pontosabb fogalmazva, eme sorok azon tudatoknak, lelkeknek íródnak, akik a Felébredés, az Önvalóban való végleges és visszavonhatatlan megállapodást tűzték ki életük céljának.

Tisztában vagyok azzal, hogy mindez csak és kizárólag Isten kEGYelme által lehetséges, amint azzal is, hogy már az erre való törekvés, a felébredés vágya is a – paradox módon – örökké éber VALÓnk, Isten megnyilvánulása, egy-egy konkrét emberi élettörténetben, spirituális útban, és az abban történő révbeérésben. Eme sorok írója tehát arra hivatott, hogy megerősítése lehessen mindazoknak, akik hasonló törekvéssel rendelkeznek, és megtapasztalásaik, felismeréseik és átéléseik révén már részesülhettek az isteni kEGYelem által, meghatározó szellemi és lelki felismerésekben és bizonyosságokban. Ugyanakkor azoknak is szól, akik – bár még nem feltétlenül juthattak el bizonyos lényegi megtapasztalásokhoz – de lelkük mélyén már érzik, hogy egyre közelebb kerülnek a saját útjukon ezekhez, s mindezt már nem egó-énjük érdemeként fogják fel, hanem az EGYetlen VALÓ munkálkodásaként, emberi törekvésük mögött.”

Megjelent „AZ ÖNVALÓ kEGYelme” című írásgyűjtemény, melyet ajánlunk minden őszinte, és nyitott szívű törekvő figyelmébe, aki a kEGYelem isteni természetének, az emberi életekben jelenlévő valóságával kapcsolatban vágynak megerősítésre és megerősödésre. A könyv ingyenesen letölthető a „Kiadványok” oldalán.